КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ РЕФЛЕКТОРИ Cooltube Ф125мм - култуб со рефлектор за рефлексија и ладење на сијалица

Cooltube Ф125мм - култуб со рефлектор за рефлексија и ладење на сијалица

Цена: 3,285.00ден
 • Код:
  102
 • Тежина:
  1.400 кг

Рефлекторот одговара за 400W и 600W сијалици. 

 

Култубот е цевкаста арматура од стакло со функција за регулирање на температурата на сијалицата. Топлиот воздух испуштен од лампата се издувува како резултат на што се постига пониска температура. 

 

 • Прикрепете мал вентилатор и ќе биде издуван жешкиот воздух од сијалицата. 

 • На овој начин температурата на сијалицата ќе биде намалена 30-40%. 

 • Сијaлицата може да биде поставена поблизу до врвовите на растенијата. 

 • Перфектен за простории во кои се поврзани неколку сијалици. 

 • Дијаметар Ø 125мм

 • Должина: 300 mm 

 

 

Главната функција на рефлекторот е да ја рефлектира светлината кон растенијата, да ја покрие максималната површина и да ја рефлектира максималната светлина од сијалицата. Затворените рефлектори не само што нудат рамномерно распрскување на светлината врз растенијата, туку и ладење на сијалиците кои развиваат голема температура.

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Cooltube Ф125мм - култуб со рефлектор за рефлексија и ладење на сијалица или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Нови продукти

Нашите водечки брендови