КОШНИЧКА

0 артикла

SuperGrower - pH meter

Цена: 520.00ден
  • Код:
    687
  • Тежина:
    0.150 кг

Тестер за рН на почва


pН е еден од најважните фактори при одгледување на растенија, во својот квалитет на "спирален кран" на влезот на хранливите материи и нивното прифаќање од растението.
Соодветното рН е од исклучителна важност за развојот на вашите растенија.
Оптималното ниво на рН за почвено одгледување е меѓу 6.0 и 6.5, при пониско од тоа се смета дека почвата е кисела и алкална над 7.

Supergrower е пријатен, поедноставен тестер. За него не сe потребни батерии, бидејќи има вградена фото ќелија, која се полни со сончева енергија. Само забијте го тестерот до половина во земјата, при што внимавате да не го повредите коренот на растението и почекајте тестерот да ја отчита вреднoста.

  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете SuperGrower - pH meter или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.