Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      
Дома САКСИИ Саксија Air Pot - 15L

Саксија Air Pot - 15L

Цена: 600.00ден
 • Код:
  635
 • Тежина:
  0.300 кг

Саксија со поинаква концепција, лесна за зглобување, разглобување и пренесување.

Го стимулира растењето на кореновиот систем, добавува воздух и до долните почвени слоеви. Идеална при транспортирање, или преместување на растението во друга почвена средина.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.