КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ЦИРКУЛАЦИОНИ ВЕНТИЛАТОРИ Cornwall Electronics Multifan Turbo - вентилатор за циркулација на воздух

Cornwall Electronics Multifan Turbo - вентилатор за циркулација на воздух

Цена: 1,690.00ден
 • Код:
  633
 • Тежина:
  1.460 кг

Вентилатор за циркулација на воздухот

 

 • 3 брзини

 • можност за монтажа на ѕид

 • 220V, 35W

 • дијаметар 20 cm

 • размери 28 х 27,5 х 12,5 cm

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Целта на циркулационите вентилатори е да го циркулираат воздухот во просториите за одгледување, со што ќе се обезбеди движење на свеж воздух и негова добра размена.

 • Нарачај за 3,000.00ден + Купете Cornwall Electronics Multifan Turbo - вентилатор за циркулација на воздух или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.