Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
  • EUR
  • MKD
  •      

Саксија 7L

Цена: 85.00ден
  • Код:
    562

Црна пластична саксија со квадратен профил 20х20 cm

Без подлошка.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.