Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома САКСИИ ТЕКСТИЛНИ САКСИИ TexPot 15L Црна - саксија од геотекстил

TexPot 15L Црна - саксија од геотекстил

Цена: 210.00ден
  • Код:
    360
  • Тежина:
    0.100 кг

Изработени од рециклирачки полипропиленумски геотекстил, саксиите TEXPOT го подобруваат снабдувањето на корените со кислород и гарантираат оптимално протекување на излишната вода од субстратот. 

Го спречуваат развојот на "шетачките" корени. Одговара за сите видови субстрат и методи на одгледување.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови