КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА HR-50 - центрифугален овлажнител

HR-50 - центрифугален овлажнител

Цена: 37,360.00ден
  • Код:
    2684
  • Тежина:
    8.500 кг

Овлажнител HR-50

 

Бидејќи растенијата губат вода преку своите стоми(мали отвори на површината на растенијата), ако нивото на влага во околината е премногу ниско, тогаш водата што ја испуштаат растенијата преку стомите ќе биде поголема, што може да биде многу негативно(стрес, лошо здравје). Зголемувањето на нивото на влажност во атмосферата кога е потребно, ќе има огромно влијание врз растот на растенијата и виталноста.

HR50 е целосно автоматизиран уред кој апсорбира вода од посебен извор(преку систем со прекинувач) и го дистрибуира воздухот кога е потребно врз основа на читања од неговата сензорна опрема. Овој уред се поврзува со водоотпорна мрежа или друг извор. Лесен е за апликација и има неколку примени, како на пример за стакленици, сточарски фарми, производство на печурки, одгледување цвеќиња, расадници и др.
 
Карактеристики:
-Лесен за употреба(се поврзува на славината или резервоарот за вода)
-Различни опции за монтирање(монтажа на ѕидови)
-Едноставна структура(висока издржливост)
-Погоден за хемиска дезинфекција и остранување на непријатни мириси.
-Погоден за производи од дрво, електроника, текстил, фабрика за цигар, магацини со ниска температура и култивирање на печурки
  • Нарачај за 3,000.00ден + Купете HR-50 - центрифугален овлажнител или друг производ од нашата Промо-селекција за да добиете бесплатна достава.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Спецификации:
-Покриеност: 100-150m2
-Напојување: 220V/50Hz
-Големина на честички: 5-20 микрони
-Потрошувачка на енергија: 90W
-Капацитет на навлажнување: 2500cm3/h-4500cm3/h(5.5 литри на час)
-Притисок на дестилирана вода: 5kg/cm3
-Димензии: 370x370x480mm

Нови продукти

Нашите водечки брендови