Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
0
Јазик & Валута:
MK / MKD
Јазик
Валута
 • EUR
 • MKD
 •      

TUMBLE TRIMMER - рачен тример

Цена: 23,420.00ден
 • Код:
  304
 • Тежина:
  5.000 кг

Рачен тример, ја врши работата за 10 луѓе!

125гр. за 15 секунди, тивок и лесен за чистење! Само 5 кг., значи и лесен за пренесување!

Размери: 47/46/22

• Никогаш не ги ставајте прстите во решетката, ракавици или други делови од телото во контакт со решетката и острилото.
• Никогаш не се бесете на решетката.
• Не користете ножици, ножеви или други инструменти во решетката.
• За целото време ви се потребни очила и ракавици.
Ракавиците треба да се стегнати, така што нема да пропаднат во решетката внатре во отворите на решетката. Лабавата ракавица е опасност..


Користете го исклучиво по инструкциите. Производителот не сноси никаква одговорност за настанатите повреди.

МАТЕРИЈАЛ:
Рамка: Алуминиум
Решетка: челична

 

Видео инструкции

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови