КОШНИЧКА

0 артикла
Дома ЃУБРИВА ADVANCED NUTRIENTS СТИМУЛАТОРИ ЗА ЦВЕТАЊЕ Big Bud Coco 5L - стимулатор на тежина и обем на цвет одгледан во кокосов медиум

Big Bud Coco 5L - стимулатор на тежина и обем на цвет одгледан во кокосов медиум

Цена: 10,690.00ден
 • Код:
  1538
 • Тежина:
  1.100 кг

Bid Bud Coco (0-4-4) е специјално дизајниран за употреба во кокосови почви. Додаден желатин и збир на напредни хранливи материи, калциум и магнезиум ги ублажуваат потенцијалните проблеми со недостатоците на овие елементи, кои често се гледаат во оваа уникатна хранлива средина.

 

Аплицирајте Big Bud Coco и набљудувајте како цветовите/плодовите на вашите цветови/растенија видливо се зголемуваат! Секој бустер содржи фосфор (P) и калиум (K), коj што  растенијата го бараат во големи количини за време на цветањето. Не само што овој производ ќе обезбеди здрава доза P и K, тој исто така нуди многу други состојки за да им помогне побрзо и ефикасно да ги развијат цветовите, до најголемиот возможен максимум. Аминокиселините, кои што ги содржи овој производ, го убрзуваат метаболизмот. Магнезиумот помага да се спречи токсичноста на калиум и ја подобрува структурата и аромата на плодот, додека аскорбинската киселина и лимонската киселина ја подобруваат апсорпцијата на кислород и други супстанции 

 

 • Формулиран од тим од најдобрите стручњаци од оваа област веќе неколку децении наназад!
 • Произведен со највисоки стандарди и неколку години по ред избирано за ѓубриво на годината во повеќе области.
 • Обезбедува одличен и квалитетен развој на цветот богат со фосфор и калиум (PK) за обилен и голем цвет
 • Зареден со L-аминокиселини - градивни елементи на протеини и формирање на цветови
 • Содржи дополнителна количина на железо, за одстранување на дефицитот сврзан со компостот, почвата
 • Вклучува аскорбиска и лимонска киселина
 • Работи најдобро со збирот од Advanced Nutrients, додатоци и бустери.

 

Стимулаторите за раст и цветање осигуруваат дополнителна доза од корисни соединенија и микроелементи кон основната храна (основното ѓубриво). Тие се важен дел од една програма за исхрана, бидејќи ја надополнуваат и благодарение на тоа се добиваат одлични резултати.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање: 2ml/L еднаш неделно, во продолжување на 2 до 4-та недела на фазата од цветање.

 

Нашите водечки брендови

Нови продукти