Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

Мерна чаша 0.250L

Цена: 230.00ден
  • Код:
    1023
  • Тежина:
    0.030 кг

Полипропиленова, чаша за мерење со лесна скала за читање за прецизно мерење.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.