Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

Мерна чаша 1L

Цена: 410.00ден
  • Код:
    1022
  • Тежина:
    0.100 кг

Полипропиленова, чаша за мерење со лесна скала за читање за прецизно мерење.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.