Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ 1000W "Parabolic dimable 1000W" - комплет осветлување за оранжерија

"Parabolic dimable 1000W" - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 20,760.00ден
  • Код:
    966
  • Тежина:
    9.530 кг

Комплетот "Tomax Cool 1000W" е идеален сет, го опфаќа целиот животен циклус на растението, обезбедувајќи многу добро осветлување во вашата просторија!
Содржи:
- Compact 1000W Dimmable Powerlux Line Електронски баласт
- Параболичен рефлектор за HPS & MH 1000W
- Комбинирана лампа Tomax 1000w - за раст и цветање

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.