Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ 1000W "Tomax Cool 1000W" - комплет осветлување за оранжерија

"Tomax Cool 1000W" - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 22,830.00ден
  • Код:
    965
  • Тежина:
    7.180 кг

Комплетот "Tomax Cool 1000W" е идеален сет, го опфаќа целиот животен циклус на растението, обезбедувајќи многу добро осветлување во вашата просторија!
Содржи:
- Електронски баласт Compact 1000W Dimmable Powerlux Line
- Tomax рефлектор со ладење ф150мм- за сијалици до 1000W
- Комбинирана лампа Tomax 1000w - за раст и цветање

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани