Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ 600W "Philips Tube 600W" - комплет осветлување за оранжерија

"Philips Tube 600W" - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 14,360.00ден
  • Код:
    959
  • Тежина:
    7.800 кг

Комплетот "Philips Tube 600W" е идеален сет, го опфаќа целиот животен циклус на растението, обезбедувајќи многу добро осветлување во вашата просторија!
Содржи:
- Compact DIMMABLE Tomax 600W Електронски Баласт
- Cooltube Ф150мм - култуб сo рефлектор за рефлексија и ладење на сијалица
- Philips Master - GREEN POWER 600W - натриумова сијалица за фазата на цветање

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани