Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ 600W "Philips 600W" - комплет осветлување за оранжерија

"Philips 600W" - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 14,700.00ден
  • Код:
    950
  • Тежина:
    4.615 кг

Комплетот "Philips 600W" е идеален сет, го опфаќа целиот животен циклус на растението, обезбедувајќи многу добро осветлување во вашата просторија!
Содржи:
- Електронски баласт Tomax 600W
- Tomax Adjust Wing(medium) рефлектор
- Philips Master - GREEN POWER 600W - натриумова сијалица за фазата на цветање

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани