Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КОМПЛЕТИ "Rhino-Can 200" - комплет вентилација за оранжерија

"Rhino-Can 200" - комплет вентилација за оранжерија

Цена: 19,960.00ден
  • Код:
    897
  • Тежина:
    13.200 кг

 Вентилацискиот комплет се состои од:

 

Комплетот "Rhino-Can" е соодветен за простории за одгледување со гилемина од околу 8-9 кв.м.

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја просторија за одгледување (во затворени простории) мора да има добро дизајниран систем за вентилација.Затоа вашата градина и култура да бидат со добар квалитет, треба да размислите и за прочистување, внесување свеж воздух во просторијата и вентилација. Тоа се најважните компоненти потребни за изградба на совршен систем за вентилација за вашите потреби.

 

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.