Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

Мини бонг "Mini bar"

Цена: 350.00ден
  • Код:
    864
  • Тежина:
    0.250 кг

Малечки, компактни бонгови "Mini Bar" во форма на минијатурни шишиња од виски или водка.

Изработени од стакло, од два дела и етикирани. Лесни за чистење и употреба! Висина 107mm.

Етикети:

  • Blue Heaven
  • Skyoff
  • Bombay

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани