Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ГРОУБОКСОВИ КОМПЛЕТИ "HY LEVEL" - комплет за одгледување растенија на затворено

"HY LEVEL" - комплет за одгледување растенија на затворено

Цена: 33,760.00ден
  • Код:
    660
  • Тежина:
    12.000 кг

Промотивен комплет кој содржи се што ви е потребно за да создадете совршено функционален гроу систем!

 

Комплетот содржи:

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.