Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
 •      
Дома ЃУБРИВА GENERAL ORGANICS ОСНОВНИ ЃУБРИВА GHE General Organics Go Box - стартер пакет за целосен развој на растенијата

GHE General Organics Go Box - стартер пакет за целосен развој на растенијата

Цена: 5,360.00ден
 • Код:
  658
 • Тежина:
  4.000 кг

Промотивниот комплет GHE General Organics Go Box е целосно органски производ кој содржи избор на врвни светски производи на познати брендови, целосни, погодни за потребите на растенијата во секоја фаза на развој на растението.

 

 • BioThriveGrow and Bloom имаат специјално дизајнирани формули кои ги обезбедуваат основните потреби на растенијата во двете главни фази - раст и цветање.

 • BioBud е моќен стимулатор на цветање, употребата му води до обилно и моќно цветање

 • Diamond Black се синтетизира од природни извори на хумусни киселини

 • BioWeed претставува ладен екстракт од неколку видови алги, го подобрува квалитетот на почвата и микрофлората, а исто така влијае и на општата животна состојба на растенијата.

 • Bm Trichoderma harzianum : придонесува за совршена апсорпција на сите хранливи материи и елементи.

 • Urtica Претставува екстракт од коприва, моќен имуностимулант, додава ретки и специфични хранливи материи.

 • BioRoot Plus е природен додаток кој го поттикнува растението да развие здрав и совршено функционален коренов систем.

 • BioWorm 100% природен екстракт од црви

 

 

Со купување на GHE General Organics Go Box, ќе заштедите на цената на сите индивидуални производи!

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.