Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ 600W "GROW 600W" - комплет осветлување за оранжерија

"GROW 600W" - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 10,370.00ден
  • Код:
    648
  • Тежина:
    8.925 кг

Комплетот "GROW 600W" е идеален сет, го опфаќа целиот животен циклус на растението, обезбедувајќи многу добро осветлување во вашата просторија!
Содржи:
- Tomax 600W - магнетен баласт за HPS и MH лампи
-
Tomax Adjust Wing(medium) - рефлектор за лампа 400-600W
- MH Grow 600W - метал-халидна сијалица за фаза вегетација

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани