Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ 600W "SYLVANIA dimmable 600W" - комплет осветлување за оранжерија

"SYLVANIA dimmable 600W" - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 12,580.00ден
  • Код:
    642
  • Тежина:
    11.730 кг

Комплетот "SYLVANIA dimmable 600W" е идеален сет, го опфаќа целиот животен циклус на растението, обезбедувајќи многу добро осветлување во вашата просторија!
Содржи:
-
Compact DIMMABLE Tomax 600W - електронски баласт
-Tomax Adjust Wing(medium) рефлектор
-
Sylvania Grolux 600W - натриумова сијалица за раст и цветање

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани