Валута
MKD
 • EUR
 • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ЦИРКУЛАЦИОНИ ВЕНТИЛАТОРИ Multifan Turbo - вентилатор за циркулација на воздух

Multifan Turbo - вентилатор за циркулација на воздух

Цена: 1,690.00ден
 • Код:
  633
 • Тежина:
  1.460 кг

Вентилатор за циркулација на воздухот

 

 • 3 брзини

 • можност за монтажа на ѕид

 • 220V, 35W

 • дијаметар 20 cm

 • размери 28 х 27,5 х 12,5 cm

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Целта на циркулационите вентилатори е да го циркулираат воздухот во просториите за одгледување, со што ќе се обезбеди движење на свеж воздух и негова добра размена.

Експресна нарачка

Just 4 полиња to fill in
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Multifan Turbo - вентилатор за циркулација на воздух