Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ГРОУБОКСОВИ КОМПЛЕТИ Комплет за сушење "Hobbie"

Комплет за сушење "Hobbie"

Цена: 18,390.00ден
  • Код:
    613
  • Тежина:
    5.000 кг

Потполно опремен комплет, одговара за сушење на поголеми приноси.

 

Со негова помош, ќе постигнете брзо и ефективно сушење, кое е од исклучителна важност!

Комплетот Hobbie се состои од:

Видео инструкции на пример за поврзување на елементите на вентилациониот систем можете да го разгледате во секцијата со слики

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.