Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ ТУРБИНСКИ ВЕНТИЛАТОРИ Torin-sifan 4500 m3/h - излезен / влезен вентилатор

Torin-sifan 4500 m3/h - излезен / влезен вентилатор

Цена: 20,750.00ден
  • Код:
    604
  • Тежина:
    7.600 кг

Вентилатор со метален корпус за снабдување на вашата просторија за одгледување со свеж воздух! Стабилни и сигурни вентилатори, лесна монтажа.

 

Соодветен за излезен вентилатор за просторија со големина од околу 36кв.м.

 

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Вентилаторот помага да се одржи доволно добро ниво на воздухот, со што ќе ја одржувате здрава средината во вашата просторија за одледување. За да постигнете висок квалитет на воздухот, треба да обезбедите доволно размена на воздухот во просторијата за одгледување. Задоволителната размена во просторијата варира со надворешните температури. Со циркулирање, мешање, полнење на воздухот, вентилаторот дава висок степен на контрола врз влажноста, топлината, јаглерод диоксидот (CO2) и циркулацијата на воздухот.

 

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.