Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ГРОУБОКСОВИ КОМПЛЕТИ "ALL4GROW" - комплет за одгледување на растенија на затворено

"ALL4GROW" - комплет за одгледување на растенија на затворено

Цена: 31,650.00ден
  • Код:
    550
  • Тежина:
    20.000 кг

Со расположив простор за одгледување од околу 1,5кв.м, овој комплет може да ги обезбеди неопходните услови за одгледување на здрави и јаки растенија!

 

Обезбедувајќи ги неопходните услови за одгледување на вашите култури, е сигурна гаранција за голем и квалитетен принос.

Комплетот, се состои од:

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.