Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ ТУРБИНСКИ ВЕНТИЛАТОРИ Ruck RK Ø150 / 470 m³/h - излезен / влезен вентилатор

Ruck RK Ø150 / 470 m³/h - излезен / влезен вентилатор

Цена: 6,945.00ден
  • Код:
    508
  • Тежина:
    2.900 кг

RUCK Ventilatoren GmbH е германска фирма, специјализирана во проектирањето и производството на високвалитетни вентилациони системи и одделни компоненти.

Компанијата претставува широк спектар од стандардни производи, како каналски вентилатори за кружни и правооголни воздуховоди, со тоа што истовремено одедава големо внимание на разработката на нови производи и барање на индивидуални решенија.

Соодветен излезен вентилатор за просторија со големина од околу 3-4кв.м. 

Моќен, ефективен и лесен за употреба!

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.