Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ВЕНТИЛАТОРИ ТУРБИНСКИ ВЕНТИЛАТОРИ Вентилатор Prima Klima со вграден контролер Ø 125mm, 420 m³/h

Вентилатор Prima Klima со вграден контролер Ø 125mm, 420 m³/h

Цена: 10,030.00ден
  • Код:
    40
  • Тежина:
    2.300 кг

Уникатните вентилатори со температурни контролери Prima Klima, се идеалното решение за воздушно-цевкасти инсталации.

Опремени се со превртени сечила со висока ефективност, вградени се висококвалитетни швајцарски моторни компоненти. Пластичното куќиште е изработено од огноотпорен полиамид кој се состои од 15% стакло. 

Вентилатор со вграден контролер на температура и минимална брзина.

  • 125мм

  • 420m3/h

  • 45-65W /230V /0,3/0,5A

 

Соодветен излезен вентилатор за просторија со големина од околу 3кв.м. 

Моќен, ефективен и лесен за употреба!

 

Свежиот воздух е ваш пријател! Секоја соба за одгледување (indoor) мора да има добро дизајниран систем за вентилација. За вашата култура да биде со добар квалитет, треба да размислите за добро прочистување на воздухот како и внесување свеж воздух во просторијата.

Вентилаторот помага да се одржи доволно добро ниво на воздухот, со што ќе ја одржувате здрава средината во вашата просторија за одледување. За да постигнете висок квалитет на воздухот, треба да обезбедите доволно размена на воздухот во просторијата за одгледување. Задоволителната размена во просторијата варира со надворешните температури. Со циркулирање, мешање, полнење на воздухот, вентилаторот дава висок степен на контрола врз влажноста, топлината, јаглерод диоксидот (CO2) и циркулацијата на воздухот.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Вентилаторот е покриен со гаранција за дефект за период од 5 години од денот на купувањето. Во овој период, вентилаторот може да се врати на продавачот со доказ за купување (фискална сметка). Ако се најде дефект, тој ќе се санира или замени.

Оваа гаранција НЕ опфаќа злоупотреба на вентилаторот, случајно оштетување (губење, мокрење), поправка од страна на неовластени лица и замена на делови од производител различен од оригиналот.