Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ ФУНГИЦИДИ Bayer Exact 50 ml / Schimmels - природен фунгицид против габични заболувања

Bayer Exact 50 ml / Schimmels - природен фунгицид против габични заболувања

Цена: 2,140.00ден
  • Код:
    423
  • Тежина:
    0.100 кг

Препарат на Bayer, кој брзо и успешно се справува со најраспространетите габични заболувања по растенијата.

 

Отстранува и заштитува од мувла и пепелница!

 

 

Дозирање за декоративни стебла и растенија:

 

Прскање со воден раствор (добро е навечер да се прави) - 25 мл/10л вода. Да не се меша со други производи.

 

Штетници што можат да влијаат на вашите растенија вклучуваат: лисни вошки, грини, мравки, бели лисја, бела прашкаста мувла, гниење, па дури и цицачи, како што се стаорци! Додека некои штетници живеат во почвата, други се пренесуваат / ртат во воздухот. . Мувлата, исто така, може да биде голем проблем. За борба против овие штетници, потребни се специјализирани производи!

Фунгицидите се хемиски или биолошки агенси за борба против причините за габични заболувања на растенијата (мувла, прашкаста мувла, 'рѓа, итн.).

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.