Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ ФУНГИЦИДИ Propolix 30 ml - природен фунгицид од пчелин прополис

Propolix 30 ml - природен фунгицид од пчелин прополис

Цена: 850.00ден
  • Код:
    420
  • Тежина:
    0.040 кг

PROPOLIX е идеален за заштита на растенијата како при конвенционално, така и при биоземјоделие.

 

Содржи природен прополис, кој има бактериостатичко, бактерицидно и фунгицидно дејство. PROPOLIX е потполно природен фунгицид, не е штетен и е високоефективен против габичките Oidium, Fusarium, Phitoptora, Esclerosis, Bacteriosis, Peronospora, Botrytis, Alternaria и др.

Штетници што можат да влијаат на вашите растенија вклучуваат: лисни вошки, грини, мравки, бели лисја, бела прашкаста мувла, гниење, па дури и цицачи, како што се стаорци! Додека некои штетници живеат во почвата, други се пренесуваат / ртат во воздухот. . Мувлата, исто така, може да биде голем проблем. За борба против овие штетници, потребни се специјализирани производи!

Фунгицидите се хемиски или биолошки агенси за борба против причините за габични заболувања на растенијата (мувла, прашкаста мувла, 'рѓа, итн.).

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Примена:
 
- 2мл - 3мл/Л за листен спреј
- 1мл - 2мл/Л за додавање кон растворот за поливање

Повторете при неопходност