Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ПОДАРОЦИ БОНГОВИ И АКСЕСОАРИ Quartz Glass Oil Bowl for 20mm Heating Coil - Адаптер за бонг

Quartz Glass Oil Bowl for 20mm Heating Coil - Адаптер за бонг

Цена: 740.00ден
  • Код:
    Р22
  • Тежина:
    0.023 кг

Материјал Кварц стакло
SG14F  ( 14.5mm female ) 
Должина 89мм
Дијаметар 19.5мм

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.