Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КЛИМИ Opticlimate 6000 PRO 3 (3x1500W) Split - климатизација

Opticlimate 6000 PRO 3 (3x1500W) Split - климатизација

Цена: 0.00ден
  • Код:
    3810
  • Тежина:
    103.000 кг

Клима уредот со воздушно ладење OptiClimate 6000 PRO 3 Split има капацитет за ладење од 6kW и има грејни елементи од 3x1500W.

Верзијата OptiClimate Split е идеално решение за места каде што водата може да биде пречка. Со помош на надворешниот уред топлиот воздух се лади без употреба на вода. Преку намотките за ладење, топлиот воздух се испраќа до надворешната единица и оладениот воздух се враќа назад.

Независен систем за климатизација со функции за: ладење, греење, сушење на воздух (одвлажнувач), циркулација на воздухот и филтрирање.

Со вклучен далечински управувач (контролер), кој овозможува сите процеси да се извршуваат целосно автоматски и да се следат истовремено.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Име: OptiClimate 6000 PRO3 Split
Напон: 230-400V
Капацитет за ладење: 6000W
Потрошувачка на енергија: 1590 W
Фаза: 1o3 *
Линк:
1 фазен кабел D25 4.0mm2

3 фазен кабел D10 2,5mm2

Грејни елементи: 3x1500W
Капацитет на сушење: 100 L / 24h **
Димензии В. Единица: 115x53x43
Тежина инт. Единица: 70 кг
Димензии лок. Единица: 95x36x83
Тежина инт. Единица: 33 kg