Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА КЛИМИ Opticlimate 10000 PRO 3 (3x2000W) Split - климатизација

Opticlimate 10000 PRO 3 (3x2000W) Split - климатизација

Цена: 0.00ден
  • Код:
    3811
  • Тежина:
    120.000 кг

Клима уред со воздушно ладење OptiClimate 10000 PRO 3 Split има капацитет за ладење од 10 kW и има грејни елементи 3x2000W.

Верзијата OptiClimate Split е идеално решение за места каде што водата може да биде пречка. Со помош на надворешниот уред топлиот воздух се лади без употреба на вода. Преку намотките за ладење, топлиот воздух се испраќа до надворешната единица и оладениот воздух се враќа назад.

Независен систем за климатизација со функции за: ладење, греење, сушење на воздух (одвлажнувач), циркулација на воздухот и филтрирање.

Со вклучен далечински управувач (контролер), кој овозможува сите процеси да се извршуваат целосно автоматски и да се следат истовремено.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Име: OptiClimate 10000 PRO3
Напон: 230-400V
Капацитет за ладење: 10000W
Потрошувачка на енергија: 2150W
Фаза: 1o3 *
Линк:
1 фазен кабел D35 4.0mm2
3фазен кабел D20 2.5mm2
Грејни елементи: 3x2000W
Капацитет на сушење: 170 L / 24h
Димензии: 115х56х50
Тежина: 120 кг