Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ ЛАМПИ CFL ЛАМПИ Agro Lite CFL 150W blue - лампа за раст

Agro Lite CFL 150W blue - лампа за раст

Цена: 0.00ден
  • Код:
    3801

Овие CFL светилки може да се користат во различни внатрешни градини. Иновативниот дел од овие светилки за раст е нивната внатрешна технологија на баласт и нивниот уникатен дизајн, што ги прави идеални за влажни услови. Бидејќи не бара надворешен баласт, можете едноставно да ги приклучите во кој било обичен штекер. Можете да ги користите како главен извор на светлина или за дополнително осветлување на растенијата. Светилката Agro Lite 150W има целосен ладен спектар за вегетативно одгледување (сина светлина) и штекер E40.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Техничка информација:

штекер E40
Докажан успех при висока влажност.
Не им треба баласт за да работат.
Дизајниран за градинарство.
Целосен опсег.
Ладен спектар за вегетативно одгледување.
cETL сертифициран.
6400 K (сина)
150 W
9.450 лумени

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови