Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ВЕНТИЛАЦИЈА ФИЛТРИ Prima Klima K2602 620 m3/h - 160mm - Карбонски филтер за прочистување на воздух

Prima Klima K2602 620 m3/h - 160mm - Карбонски филтер за прочистување на воздух

Цена: 6,200.00ден
  • Код:
    3738
  • Тежина:
    5.500 кг

Филтерот Prima Klima Eco линија K2602 со проток на воздух 475/620 m3/h се карактеризира со лесна инсталација и висока ефикасност и доверливост. Се користи за чистење на воздухот од несакани мириси.

Активираниот јаглерод со лушпа од кокос ги апсорбира мирисите создадени од индустриското производство или други активности. Филтерот е исклучително ефикасен, благодарение на технологијата со активен кокос јаглен и облогата со бел предфилтер F5.

Животниот век на активниот јаглерод зависи од количината на загадениот филтриран воздух и условите на околината, обично околу 10 месеци. Високата влажност или прашина го намалува животниот век на филтерот.

Предфилтерот е вклучен во пакетот (K2702).

Филтерот може да се поврзе хоризонтално или вертикално. Prima Klima овозможува филтерот за вентилаторот да работи поефикасно од конкурентните јаглеродни филтри.

Филтерот е важен дел од склопувањето на системот за вентилација. Функцијата на филтрите е да го отстрануваат и прочистуваат воздухот. Спречете остри мириси да ги напуштат просториите.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Технички спецификации на филтерот Prima Klima K2602:

Дијаметар на прирабница: 160 mm

Максимален проток на воздух: 620 m3/h

Оптимален проток на воздух: 475 m3/h

Квалитет и тежина на јаглен: CTC80-3mm 2,6 kg

Животниот век на јагленот: околу 9 месеци

Монтирање: хоризонтална и вертикална

Работната температура на воздухот е од 10 ° C - 70 ° C и влажноста на воздухот 0 - 100%.

Дијаметар на филтерот: 230 mm

Должина на филтерот без прирабница: 400 mm

Тежина: 4,5 кг

Нови продукти

Најпродавани

Нашите водечки брендови