Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома PH РЕГУЛАТОРИ Xpert Nutrients pH Up for Growth and Bloom 1L - регулатор за покачување на pH

Xpert Nutrients pH Up for Growth and Bloom 1L - регулатор за покачување на pH

Цена: 700.00ден
  • Код:
    3753
  • Тежина:
    1.000 кг

Xpert Nutrients pH+ за раст и цветање 1L

pH регулаторите се важни производи во растењето. Нивната функција е намалување и подигање на pH вредноста во фазите на раст и цветање, по прелиминарно мерење со соодветен уред (pH тестер).

Прилагодувањето на pH вредноста е од суштинско значење за растенијата да можат да апсорбираат максимална количина на хранливи материи. Формулата pH + овозможува брзо и ефикасно прилагодување на pH вредноста на секаков тип на подлога и за секаков вид на култура, без да им наштети на почвените микроорганизми

За уште подобри резултати, користете Xpert Nutrients продукти (Почва,Основни Ѓубрива и Стимулатори).

Може да се користи за секое полевање и е погоден за употреба и во периодот на растење и во периодот на цветање.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Најпродавани

Нашите водечки брендови