Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА XPERT NUTRIENTS КОМПЛЕТИ MASTER PACK 1 - КОМПЛЕТ

MASTER PACK 1 - КОМПЛЕТ

-10%
Цена: 10,710.00ден
Ценовник: 11,900.00ден
Попуст: 1,190.00ден (10.00%)
  • Код:
    6001
  • Тежина:
    5.000 кг

Овој "Master Pack 1" содржи:
-Microbial Mix 50L - Силно збогатена почва (2)
-Master Grow A + B 5L - Минерално ѓубриво за Раст
-Master Bloom A+ B 5L - Минерално ѓубриво за Цвет

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.