Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА XPERT NUTRIENTS ОСНОВНИ ЃУБРИВА Master Bloom A+B 5L - минерално ѓубриво за цветање

Master Bloom A+B 5L - минерално ѓубриво за цветање

Цена: 5,030.00ден
  • Код:
    3526
  • Тежина:
    10.250 кг

Master Bloom A+B е специјално дизајниран да им обезбеди на растенијата идеален состав на хранливи материи во фазата на цветање, зголемувајќи ја способноста продуктивно да цветаат

 

Обезбедува правилна исхрана на растенијата и достигнување на нивниот целосен потенцијал во фазата на цветање. По фазата на раст, потребите за хранливи материи почнуваат да се менуваат. Master Bloom A+B е формулиран да продолжи да им обезбедува на растенијата она што им е потребно да градат густи и заситени цветови.

Содржи:
-Дел А: NPK 3-0-0, калциум(Ca)-2,5%, магнезиум(Mg)-1,0%, хелатни микроелементи, бор,(B)-0,05%, железо(Fe) DTPA-0,017%, железо(Fe) EDDHA-0,04%, манган(Mn)-0,04%, цинк(Zn)-0,02%, бакар(Cu)-0,002%, молибден(Mo)-0,001%.
-Дел Б: NPK 2-3,5-8,5, сулфур(SO3)-1,4%

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Апликација:
-2-4ml на литар вода, според фазата на цветање на растението. Протресете добро пред употреба. За секоја апликација користете Master Bloom A и Master Bloom B во еднакви дози.
Внимание!
-Да се чува во оргиналното пакување на суво и ладно место, но не во фрижидер, на температуре помеѓу 5C и 30C, надвор од дофат на деца и домашни миленици. Заштитете од директна сончева светлина. Рок на траење-5 години. Во случај на контакт со очите исплакнете темелно и побарајте помош од лекар.