Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ФОЛИИ Ролна Фолија BW (0,07 mm) - 25m

Ролна Фолија BW (0,07 mm) - 25m

Цена: 2,650.00ден
  • Код:
    26
  • Тежина:
    0.500 кг

Двослојна фолија за растење.

 

Белата за зголемување на светлината во просторијата за одгледување, Црната за намалување на надворешната светлина. Производ безбеден за храна, безбеден за растенија.Гарантирано не пропушта гасови.

 

Димензии:

- 2 метра широчина 

- 25 метра должина. 

Поставата на фолија е идеална опција за рамномерно ширење на светлината во внатрешноста. Функција на фолијата е да се шири / размножува светлината и да се избегнат жариштата.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.