Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ ИНСЕКТИЦИДИ A.R.T.S. Granulaat 100гр. - био инсектицид против црви и ларви

A.R.T.S. Granulaat 100гр. - био инсектицид против црви и ларви

Цена: 450.00ден
  • Код:
    250
  • Тежина:
    0.100 кг

Професионален органски производ од Индија, кој може да се користи против црви, ларви или јајца од мушички.

Содржи екстракт ним од дрвото ним. Дрвото содржи високо активна супстанција против инсектите што јадат растителни култури,за заштитата на фауната и пчелите. Главната активна состојка е извлечена од овошјето.Екстрактот од ним дејствува главно при ингестија, но исто така и во контакт во раната фаза на раст на растенијата.

 

Штетници што можат да влијаат на вашите растенија вклучуваат: лисни вошки, грини, мравки, бели лисја, бела прашкаста мувла, гниење, па дури и цицачи, како што се стаорци! Додека некои штетници живеат во почвата, други се пренесуваат / ртат во воздухот. . Мувлата, исто така, може да биде голем проблем. За борба против овие штетници, потребни се специјализирани производи!

Инсектицидите се хемиски или биолошки средства за контролирање на штетни инсекти – лисни вошки, црни муви, црви и ларви, thrips, whiteflies, бубачки, woodrubs, мравки, итн Тие се насочени со широк спектар.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.
Доза и апликација: измешајте 1 лажица GRANULAAT со земја или кокос пред садењето. Секогаш носете гумени ракавици.
Кога се засадени растенија, поделите по 1 лажица GRANULAAT за сите саксии.  Повторете по 4 недели.
 
1 кг GRANULAAT е доволно за 25 м2 или 200 саксии со по 9 литри.