Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома УНИШТУВАЧИ НА МИРИСИ ДРУГИ Limpuro Air Fresh Pure 200ml - ароматизер за силни мириси

Limpuro Air Fresh Pure 200ml - ароматизер за силни мириси

Цена: 480.00ден
  • Код:
    212
  • Тежина:
    0.250 кг

LIMPURO® AIR FRESH Pure работи на природна основа со испарување.

Отворете ја кутијата и ставете ја во близина на изворот на мирис. Активните супстанции во LIMPURO® AIR FRESH ги заробуваат молекулите на мирис и ги неутрализираат. Корисните состојки се мешаат со алкохол и испаруваат 4-6 недели. Резултатот е свеж,чист воздух. Погоден за соба 20м2.

 

Важно: Продуктите LIMPURO® Air Fresh се наменети за затворени простори. Сите прозорци и врати треба да се затворат.

Состав: Сапун , Alcohol denat ,стеарат ,Cococate , природни ароми

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.