Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ ИНСЕКТИЦИДИ Brimex 250 ml - широкоспектарен био инсектицид

Brimex 250 ml - широкоспектарен био инсектицид

Цена: 1,245.00ден
  • Код:
    164
  • Тежина:
    0.500 кг

Против инсекти

Brimex е Brimex е целосно еколошки спреј направен од висококвалитетни органски киселини и е 100% биоразградлив. Овие масни киселини влијаат на отпорот на штетниците и обезбедуваат нивно ефикасно и трајно отстранување.

Апликација: Борба со  штетницитее по растенијата, како на пример мушички, пајаци, инсекти, листни вошки, и други инсекти. Brimex спрејот е создаден да ги уништи природните непријатели. По употребата  е така наречен период на чекање од 24 часа,по што природните непријатели можат да бидат уништени.

 

Начин на употреба: За оптимален резултат треба да се испрска на далечина околу 30 см; Може да се користи и во внатрешноста.

Штетници што можат да влијаат на вашите растенија вклучуваат: лисни вошки, грини, мравки, бели лисја, бела прашкаста мувла, гниење, па дури и цицачи, како што се стаорци! Додека некои штетници живеат во почвата, други се пренесуваат / ртат во воздухот. . Мувлата, исто така, може да биде голем проблем. За борба против овие штетници, потребни се специјализирани производи!

Инсектицидите се хемиски или биолошки средства за контролирање на штетни инсекти – лисни вошки, црни муви, црви и ларви, thrips, whiteflies, бубачки, woodrubs, мравки, итн Тие се насочени со широк спектар.

 

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.

Дозирање: 30ml на 1L вода (3% раствор)

Да се избегнува контакт  со очите. При контакт со очите веднага да се исплакнат со вода. Да се чува  на место, недостапно  за деца.