Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ КОМПЛЕТИ 400W "SILVANIA 400W Magnetic" - комплет осветлување за оранжерија

"SILVANIA 400W Magnetic" - комплет осветлување за оранжерија

Цена: 7,120.00ден
  • Код:
    162
  • Тежина:
    6.215 кг

Комплетот "SILVANIA 400W Magnetic" е идеален сет, го опфаќа целиот животен циклус на растението, обезбедувајќи многу добро осветлување во вашата просторија!
Содржи:
- Solux 400W - магнетен баласт за HPS и MH лампи
- Stucco Рефлектор
- Sylvania Grolux 400W натриумова сијалица за раст и цветање


(Во овој комплет не е вклучен кабел)

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.