Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      

EC 1,4-PRO 300ml - калибрирачки раствор за EC тестер

Цена: 625.00ден
  • Код:
    112
  • Тежина:
    0.300 кг

За калибрирање на EC метар

  • Содржи 1x 300ml раствор за калибрација
  • Работи со сите мерни ЕС инструменти од сите производители
  • Пуфер р-р 1.413 µS/cm.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

(Само 4 полиња пополнете во)
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.