Валута
MKD
  • EUR
  • MKD
Јазик
Мени
Профил
Јазик

Ec Buffer Standard 250ml - калибрирачки раствор за EC тестер

Цена: 625.00ден
  • Код:
    109
  • Тежина:
    0.250 кг

Калибрирачки раствор за дигитален EC метар.

Секој метар бара одржување, сервис и технички преглед, дури и ако не е расипан.Овој процес се нарекува Калибрација, правилно извршена, калибрацијата ја зголемува продуктивноста, обезбедува конзистентност, компарабилност и компатибилност со тестерите.

Експресна нарачка

Само 4 полиња пополнете во
Ние ќе ве контактираме во рамките на работниот ден.