Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ПОДАРОЦИ ВАПОРАИЗЕРИ 6 продукт(и)
ВАПОРАИЗЕРИ

ВАПОРАИЗЕРИ

 

Вапораизерите (испарателите) се еден од најпопуларните начини да уживате во вашите омилени билки и тутун. Ја одржуваат смесата топла на таков прецизен и деликатен начин што ги отстрануваат штетните материи, катранот без процес на горење, па чадот и сите негативни состојки во чадот се значително намалени или целосно отсутни.

 

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»