Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ЃУБРИВА GENERAL HYDROPONICS/TERRA AQUATICA 60 продукт(и)
GENERAL HYDROPONICS/TERRA AQUATICA

GENERAL HYDROPONICS/TERRA AQUATICA

Изработени од класата на фармацевтски минерали, General Hydroponics се најбалансирани, достапни буферски ѓубрива за pH. Тие формираат комплетни и избалансирани нутрициони решенија за правилна исхрана на растенијата преку производство на силни, енергични растенија, богати со големи здрави цветови и подобрени приноси. 

 

Филтри
«1 2 3 4»
Page 1 of 4
«1 2 3 4»

Најпродавани

Нашите водечки брендови