Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ АКАРИЦИДИ 10 продукт(и)
АКАРИЦИДИ

АКАРИЦИДИ

Акарицидите претствауваат хемиски или биолошки соединенија со специфично дејство врз штетните пајаци, кои што ги цицаат соковите од растенијата - црвени и бели пајаци.

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»