Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома БОРБА СО ШТЕТНИЦИ ИНСЕКТИЦИДИ 37 продукт(и)
ИНСЕКТИЦИДИ

ИНСЕКТИЦИДИ

Инсектицидите се хемиски или биолошки агенси кои се користат за борба против штетните инсекти - лисни вошки, црна мува, црви и ларви, бубачки, молци, мравки итн. Имаат широк спектар на делување.

 

Филтри
«1 2 3»
Page 1 of 3
«1 2 3»