Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
ТРИМЕРИ TWISTER

ТРИМЕРИ TWISTER

Тримерите Twister се наменети за непрекината работа, бидејќи потребите од човечкиот фактор се сведуваат на минимум. Зошто да ја отстрануваме рачно лисната маса со ножици, што би одзело 20 минути, кога можеме да го обработиме севкупното количество за 30 секунди?

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»

Најпродавани

Нашите водечки брендови