Јазик &
MK /
Јазик
0
Јазик &
MK /
Јазик
  •      
Дома ОСВЕТЛУВАЊЕ БАЛАСТИ ЕЛЕКТРОНСКИ БАЛАСТИ/ПРИГУШНИЦИ 11 продукт(и)
ЕЛЕКТРОНСКИ БАЛАСТИ/ПРИГУШНИЦИ

ЕЛЕКТРОНСКИ БАЛАСТИ/ПРИГУШНИЦИ

Електронските баласти (пригушници) се современи баласти кои што го менуваат протокот на струја во сијалицата. Импулсот на баластот кон сијалицата е побрз, со што ја намалува потрошувачката на стуја. Електричните баласти не загреваат за време на својата работа и затоа се подобар избор од магнетните.

 

Филтри
«1»
Page 1 of 1
«1»